Start
Loginnaam
Paswoord

2014

Een jaar met veel veranderingen, wij hebben in 2014 een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen, hierdoor hebben wij dagelijks een vaste groupage dienst naar veiling Rhein-Maas kunnen opzetten. In 2015 is het doel om deze dienst verder uit te breiden met nieuwe klanten, hierdoor kunnen we een nog flexibeler werken.  

Handelsnaam en logo

Door de ontwikkeling in onze transportafdeling vonden wij het toepasselijk om naast de naam Tijsterman Onderhoud Op Locatie  ook de handelsnaam Tijsterman Transporteurs te gaan voeren. uiteraard hoort hier ook een nieuw logo bij

Koeloplegger

Ook in September is er nog een extra koeloplegger met stuuras en laadklep aangeschaft, om de drukte in het sierteeltvervoer te kunnen opvangen.

DAF XF106

September 2014 is er een nieuwe DAF trekker afgeleverd aan Frank Tijsterman, deze trekker is vervanging voor de MAN, met vernieuwde euro 6 motor voldoed deze aan de laagste uitstoot van roetdeeltjes voor vrachtwagens.   

Rollenbaan

Begin van het jaar is er een gekoelde rollebaan oplegger met laadklep aangeschaft, om meer in het sierteelt vervoer te kunnen doen 

Renault

November 2013 is er een extra trekker aangeschaft om de transportafdeling te versterken, dit is een Renault met een milieuvriendelijke Euro 5 motor 

NIWO vergunning

T.O.O.L. heeft  in Juli 2013 een transportvergunning verkregen.

Trekker

Mei 2013 heeft T.O.O.L. een mega trekker met een verstelbare schotel aangeschaft om voor haar klanten ook aan de transportaanvraag te kunnen voldoen. Met dit voertuig zijn we in de mogelijkheid om de normale opleggers maar ook mega opleggers aan te koppelen. 

Keurmester Mobiel Intern Transportmaterieel

In december 2011 heeft T.O.O.L. het diploma Keurmeester mobiel intern transport behaald, wij zijn nu in staat om uw heftrucks en pompwagens te keuren.

Keurmeester Batterijlader V.O.P. NEN 3140

Ook is het certificaat Keurmeester batterijlader voldoend onderricht persoon NEN 3140 behaald, om ook de batterijladers voor uw heftrucks en pompwagens te keuren.

Software

On-line kunt u op een simpele maar effectieve manier de keuringen en het  onderhoud aan uw voertuigen bijhouden.


Tijsterman Onderhoud Op Locatie
Granaat 19
3643 AP Mijdrecht
T +31 (0) 6 1881 1762
KVK-no: 30 28 64 28
E info@tijstermanonderhoud.nl